De ce cad extensiile de gene? Ce trebuie sa-i explice tehnicianul clientei. Partea a IV-a

curs geneTehnicianul extensii gene fir cu fir are o mare responsabilitate chiar și după ce a terminat procesul propriu zis de aplicare al extensiilor de gene. Acesta trebuie să explice clientei care sunt motivele pentru care extensiile sale de gene pot cădea și să se asigure că ale sale cliente sunt informate.

Dacă ești lash artist și vrei să înveți aceste informații o poți face la cursul online extensii gene susținut de trainerul cunoscut Paula Lupu. Aceasta te va învața cum să discuți cu clientele și cum să le înveți să aibă mai multă grijă de extensiile lor de gene. Iată câteva motive pentru care pot cădea extensiile de gene:
1. Îngrijirea necorespunzătoare a extensiilor de gene în primele 48 de ore după aplicare.
În primele două zile după aplicare, clientele trebuie să evite cât se poate de mult umezirea extensiilor de gene, întrucât adezivul nu este încă uscat. Astfel, acestea nu trebuie să-și ude genele, deci nu trebuie să meargă la mare sau la piscină, la saună sau la alte activități care pot conduce la udarea genelor. După primele 48 de ore, femeile sunt libere să-și continue activitățile normale.
2. Întrenținerea întârzitată a extensiilor de gene
Întreținerea extensiilor de gene se face o dată la două – patru săptămâni la majoritatea clientelor. Această perioadă se mai poate prelungi în cazul în care ciclul natural de creștere al genelor este unul mai lent. Totuși, dacă o clientă întârzie extrem de mult la ședința de întreținere, majoritatea extensiilor de gene vor cădea, fapt ce poate conduce și la deteriorarea genelor naturale.
3. Aplicarea incorectă a extensiilor de gene
Dacă tehnicianul nu aplică corect extensiile de gene, acestea vor cădea mult mai devreme decât ar trebui. Pentru a evita o astfel de situație, înscrie-te chiar acum la cursul online extensii gene susținut de Paula Lupu și oferă servicii de calitate.

Leave a Reply